Stålbygg

I 2012 bestemte vi at vi igjen skulle inn i byggebransjen og har siden da produsert og montert konstruksjonsstål til bygg. Nå leverer vi alt av stål og metallarbeider til små og store bygge prosjekter.

Vi leverer stålkonstruksjoner i mindre og større skala, alt etter hva du som kunde har behov for. Stålkonstruksjoner monteres hurtig, og ferdig bygg  leveres langt hurtigere enn andre typer byggemåter.

Trenger deres nærings- eller industribygg å rehabiliteres? Vi tilbyr også rehabilitering av eksisterende bygg, slik at du kan være sikker på at bygget holder i mange år til!

Med vår ekspertise og lange erfaring innen montering av stålkonstruksjoner, kan du som kunde være trygg på at vi leverer arbeid av høy kvalitet til avtalt tid.

 

CE-merking av stål.

Alt av bærende stål og metallkonstruksjoner skal leveres CE-merket i henhold til NS EN 1090. Dette krever at bedriften er sertifisert og godkjent av tredjepart kontrollorgan. Gnist Industriservice AS er godkjent og sertifisert av AAA Certifikation AB og kan levere stål i henhold til NS-EN 1090 og utførelsesklasse EXC2.

Se vårt sertifikat CPR EGintyg 2015

 

ISO 3834-2

Vår bedrift er også sertifisert i henhold til ISO 3834-2. Se vårt sertifikat Certifikat 2015

 

Startbank

Vi er registrert i startbank med registreringsnummer 143085. Se vårt registreringsbevis startbank 143085_RegCert.

 

KIWI OTTESTAD

     

AHLSELL

LILLEBAKKEN ELVERUM

REKLAMARE

SYKKELHOTELL KLØFTA

RINGSAKER VIDEREGÅENDE